Risicomanagement

Goed inventariseren, regelen en verder in het leven.

Hoe weet ik welke risico's mij bedreigen?

Onaangename verrassingen. De wereld zit er vol mee. Vaak vallen de gevolgen nog wel mee. Iedereen heeft wel eens te maken met onverwachte kosten aan een apparaat, voertuig of woning. En soms gaat een feestje waar jij je op had verheugd niet door. Allemaal vervelend, maar geen zaken waardoor je leven zich structureel op een lager niveau voort zou moeten zetten.

Het kan je echter ook gebeuren dat jij, je partner of een van je kinderen een ongeluk krijgt en daar levenslang gevolgen van heeft. Dat heeft ook ingrijpende financiële consequenties. Of de artikelen die jij in jouw winkel verkoopt worden plotseling ook door een webshop of door de grote supermarkt om de hoek aangeboden. Als je daar niet op voorbereid bent kan dit best het einde van jouw bedrijf betekenen. Dat vraagt dus om een actieve benadering waarmee je de grootste risico’s in beeld brengt. Daarna kun je zelf kiezen of de risico’s aanvaard of er een voorziening of dekking voor op wilt nemen.

Risicomanagement is een must, of je consument bent of ondernemer. In een eerste gesprek brengen wij voor jou in beeld waar die risico’s voor jou, je gezin of jouw bedrijf liggen. Door het invullen van jouw gegevens kun je deze eerste afspraak met een van onze specialisten inplannen.

Tot snel ziens.