Vermogensgroei

Welke methode levert het beste resultaat?

De geheimen van Vermogensgroei

Sinds het midden van de vorige eeuw hebben steeds meer Nederlanders er een zorg bij. Hoe houden wij onze welvaart in stand of liever nog; Hoe zorgen we er voor dat we het steeds beter krijgen? Onze welvaart komt uit ons doorlopend inkomen en uit onze reserves, gespaard geld of bestaand vermogen. Deels zit dat geld in vermogensbestanddelen die we ook in ons dagelijks leven gebruiken, zoals onze eigen woning. Op de prijs van die woning hebben wij individueel niet zoveel invloed. “De markt” bepaald de prijs vooral, maar terugkijkend op de afgelopen 40 jaar is de waarde meer dan de gemiddelde inflatie gestegen. Dit vermogen komt echter pas geheel vrij als we ons huis verkopen.

Uiteindelijk vaak in de erfenis.

Hoe kun je jouw vrij beschikbare vermogen op een verantwoorde en acceptabele manier laten groeien en toch beschermen tegen te grote beleggingsrisico’s? Vele vermogensbeheerder melden dat je vooral moet spreiden en dat zij de beleggingswereld slechts kunnen volgen als deze stijgt of daalt. Wij vinden dat het ook anders kan. Hoe denk jij daar zelf over? En de belangrijkste vraag is vooral of je het risico van beleggen in bedrijven waar je zelf geen invloed op kunt uitoefenen wel wenselijk vind.

Door onze 25 jarige ervaring als beleggingsadviseur kunnen wij je helpen om deze vragen te beantwoorden. En als je dan toch wilt beleggen kennen wij de mogelijkheden en verschillende risico’s en rendementen goed waardoor jij een passend advies kunt verwachten.


Wil je ook weten welke belegging goed bij jou past? Neem dan het initiatief voor een eerste afspraak en ervaar zelf hoe jouw vermogen op een gezonde manier kan groeien en vul hieronder jouw gegevens in.