Top Quality Lifestyle en nooitmeerprovisie worden Wij zijn Loek

Top Quality Lifestyle en nooitmeerprovisie worden Wij zijn Loek

We hadden het al aangekondigd maar vanaf 1 januari gaan we in alle uitingen verder onder de naam
Wij zijn Loek. Dit om ons specialisme in advies over arbeidsongeschiktheidsinkomen en -verzekeringen te benadrukken.

De naam Top Quality Lifestyle blijft nog een tijdje actief en zie je ook terug op alle polissen omdat deze naam formeel nog in de samenwerkingen met de verzekeringsmaatschappijen en onze AFM vergunningen voorkomt. Dit zal zo spoedig als mogelijk worden aangepast.

Vanaf 1 januari zullen wij alle kontakten met jou onder de naam Wij zijn Loek doen. Er veranderd niet direct wat, maar we zijn hard aan de weg aan het timmeren om het WZL platform op de social media in te richten en open te stellen. Hierop ga je straks alle info rondom inkomensverzekeringen (arbeidsongeschiktheid en pensioen) vinden en komt er een mogelijkheid om met collega ondernemers informatie uit te wisselen. Bijvoorbeeld over de opties om je klanten goed te blijven servicen in deze lastige tijden, maar ook over de overheidssubsidies in het kader van Corona en tips over basiszaken die je als ondernemer tegen komt.
Heb je bijvoorbeeld het nieuwste filmpje van de Kvk over overleven in coronatijd al gezien?

De volgende nieuwsbrief zal geheel op de Wij zijn Loek manier zijn opgemaakt met een aantal interessante artikelen, maar ook met een leuke quiz voor ondernemers waarmee je je kennis vergoot en kans maakt op boeiende prijzen.

Voor nu wensen we iedereen erg gezellige feestdagen en hopen dat 2021 ons meer vrijheid en plezier brengt dan het afgelopen jaar.

Namens ons hele team bedankt voor het vertrouwen in de voorbije periode !

 

Jos Besselink, Ron van Anholt

Reactie plaatsen