Nieuwe premies bekend. Mooi collectief aanbod.

Nieuwe premies bekend. Mooi collectief aanbod.

Sinds woensdag 18 november zijn alle premies voor de zorgverzekeringen in 2021 bekend. Waar voorheen kortingen de keuze van velen bepaalden zijn dat nu vaak de vergoedingen. Wij kunnen je weer een mooi aanbod doen.  

 

Vanaf 1 januari 2021 gaan we allemaal wat meer betalen voor onze nieuwe zorgverzekering. Net als in 2020 hebben we een mooi collectiviteitsaanbod voor jou als klant van Top Quality Lifestyle.  Met dit aanbod van CZ houdt je tot 10% korting op de aanvullende verzekeringen en krijg je vooral veel extra vergoedingen.

Kies je bijvoorbeeld voor de aanvullende Plus dekking dan krijg je in het collectieve pakket 21 in plaats van 12 fysio- of manuele therapie behandelingen vergoed. Erg fijn bij regelmatig terugkerende kwaaltjes.

Heb je stress, slaap, gewicht of verkoudheidsproblemen? Met de collectieve CZ oplossing krijg je € 150 tot € 250 per jaar voor een griepprik of E-health modules waarmee je online aan de slag kunt.

Tot slot je tandverzorging. In het CZ aanbod  worden de kosten voor de reguliere behandelingen zoals het trekken van tanden en kiezen, vullingen, zenuw- en wortelkanaalbehandelingen en parodontologie voor 100% vergoed vanaf de basis tandartsmodule.

Voor meer info of direct regelen kun je terecht op onze website:

https://topqualitylifestyle.nl/zorgverzekering-cz/

Wil je extra premiekorting op jouw AOV bij de Amersfoortse?

Kies dan voor de zorgverzekering in de Doorgaan module van de Amersfoortse. Je ontvangt op korte termijn een brief met alle informatie van de Amersfoortse en voor meer informatie kun je ook telefonisch terecht bij onze zeer vriendelijke collega’s op nummer 040-2902060 of op onze websitepagina:

https://topqualitylifestyle.nl/zorgverzekering-af/

Reactie plaatsen