Overdracht particuliere en zakelijke verzekeringen

Overdracht particuliere en zakelijke verzekeringen

Onze bedrijven Top Quality Lifestyle en Wij zijn Loek ontwikkelen zich steeds verder als gespecialiseerde adviseurs voor inkomensplanning bij arbeidsongeschiktheid en pensioen voor ondernemers. Om de service voor schadeverzekeringen naar een nog beter niveau te brengen hebben wij onze portefeuille per 1 januari jongstleden aan Klap assurantiën bv over gedragen.

Na een grondig onderzoek bij de relaties van ons kantoor hebben we een eisenlijst opgesteld waar de overname kandidaat aan zou moeten voldoen. Uit de bedrijven die we hebben onderzocht hebben we uiteraard de beste geselecteerd  en je raad het al; Dat is Klap assurantien geworden. Wij introduceren met trots onze samenwerking.

Wat mag je van Klap assurantiën verwachten?

Klap heeft echt gespecialiseerde assurantie medewerkers in dienst. Zij kunnen jou voor je persoonlijke of zakelijke verzekeringen tot in de kleinste details adviseren en begeleiden bij schades. Bovendien heeft Klap als een van de grote kantoren in Nederland direct toegang tot verzekeringsproducten en –markten die met name voor bedrijfsrisico’s vrijwel overal een dekking voor kunnen bieden tegen een zeer scherpe prijs.

De services van Klap assurantiën staan bovendien op een erg hoog niveau.  Ondersteund door een zeer goede automatisering zijn de professionele acceptanten en adviseurs doorlopend fanatiek bezig om jouw belangen te behartigen.

Waar vind je alle info over Klap? Op de website  www.klap.com  vind je alle basisinformatie. Ben je bijvoorbeeld op zoek naar informatie over jouw woning of auto verzekering klik dan door naar ‘Particulieren’.  Via ‘Mijn Klap’ kun je bovendien een inlog aanmaken om altijd jouw verzekeringen te kunnen inzien en wijzigingen door te geven.

Telefonisch is Klap assurantiën voor alle vragen en schades bereikbaar op telefoonnummer :

020 – 2616161

 

Reactie plaatsen